Eigentijds wonen op een historische plek

Start verkoop 29 mei 2019

Op een unieke plek, langs de Dorpsstraat in het rustige dorp Nigtevecht is ruimte voor een vier kavels. Hier kunt u uw woonwens realiseren.

Op het perceel grond heeft voorheen de basisschool Flambouw gestaan. De school is gesloopt en het perceel is gereed om bebouwd te worden. Er is ruimte voor vier riante kavels variërend in grootte.

Er is een apart, vastgesteld, bestemmingsplan voor deze locatie met eigen regels en toelichting. Om het voor u overzichtelijk te maken hebben wij voor de vier kavels een kavelpaspoort gemaakt.
De Dorpsstraat valt binnen het beschermd dorpsgezicht, dat brengt specifieke regels met zich mee. Deze regels vindt u terug in het beeldkwaliteitsplan beschermd dorpsgezicht e.o. Nigtevecht.

Start verkoop - online inschrijving
De inschrijving voor deze vier kavels verloopt online, via deze website. Een link naar het inschrijfformulier vindt u vanaf woensdag 29 mei 2019 9.00 uur in de rechter kolom van deze pagina (home).
Hoe de procedure verder verloopt leest u onder het kopje verkoopdocumentatie.

Informatiebijeenkomst
Voorafgaand aan de start verkoop organiseren wij een informatiebijeenkomst. Deze staat gepland op woensdag 22 mei 2019. Tussen 19.00 - 20.30 uur bent u van harte welkom bij Restaurant N100 in Nigtevecht (Dorpsstraat 100).